RİZE / MERKEZ - Şehit Nedim ÇALIK İlkokulu

Nis

Okulumuz 1. sınıf öğretmeni Oben Hanım öğrencileriyle beraber behçemizde uygulamalı olarak çeşitli sebze ekimi ile çiçek ekimi yaptılar.Yaşamamız için tarım uygulamalarını öğrencilerimize öğretmemiz şart.Hep beraber çiçek açmaları ve büyümeleri dileğiyle.

Mrt

Kütüphaneler haftası dolayısyla okulumuz 3/A Sınıfı öğrencilerini sınıf öğretmeni Gülcan GÜLTEKİN Rize Halk kütüphanesine götürdü.Kütüphanede uyulması gereken kurallar ve kütüphaneyi  görevliler tanıttıktan sonra merek edilen bir kitabı okuma etkinliği yaptık.Yarım saatte farklı dünyalara daldık.İyiki kitaplar var iyi ki  kütüphanler var.

Mrt

Ock

Okulumuzda kurulan gözlem evinde öğrenciler eğlenceli vakit geçirdi. Denizin derinliklerine gizemli yolculuk yapan öğrenciler yılan balıklarının dansına da eşlik etti. Minik bir dinazorun yumurtadan çıkışını heyecanlı ve şaşkın gözlerle izleyen öğrenciler farklı bir deneyim yaşadılar.

Cumhuritet bayramının 99 yıldönümünü coşkyla kutladı.

Ekm

E Twinning projesi kapsamında okulumuz Sınıf Öğretmeni Gülcan GÜLTEKİN ve öğrencileriyle beraber yaptıkları çalışmalar neticesinde ulusal kalite etiketini aldık. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder.Başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Rize Valisi Kemal Çeper'in himayesinde başlatılan Okul Hamileri Projesi kapsamında okulların kurumsal olarak güçlendirilmesi doğrultusunda Afet İl Müdürü Şakir KURK ve Şube Müdürleriyle beraber hamisi olduğu Şehit Nedim Çalık İlkokulu Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Ergün TAŞ'tan alınan brifing neticesinde okulumuzun öncelikli sorunu olan bahçe içinden geçen su kanalının yapımını öncelikli olarak desteğimizle söyledi. Yıl boyunca ne bu tür desteklerin devam etmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu. Afet eğitim tatbikatlarının okulumuz öğrencilerine bir takvim doğrultusunda yapılması kararlaştırıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.