RİZE / MERKEZ - Şehit Nedim ÇALIK İlkokulu

Mrt

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni  nezaretinde kendi aralarında oluşturdukları yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıması için okul müdürlüğüne teslim ettiler.Bizlerde merhamet yürekli miniklerin yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. TEŞEKKÜKLER MİNİK İNFAK MELEKLERİ

Mrt

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri,sınıf öğretmenleri Gülcan GÜLTEKİN eşliğinde "ATIK KOVALARDAN ATKI ÖRME"etkinliği gerçekleştirdiler.Öğrencilerimiz örmüş oldukları atkıları,Salarha Jandarma Karakolundaki askerlere hediye ettiler.

Nazik ev sahipliğinden ve öğrencilerimize sundukları hediyelerden dolayı başta Karakol Komutanımız Mehdi Bey olmak üzere tüm askerlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

4.sınıf öğretmeni Gülcan GÜLTEKİN matematik dersi kesirler konusunun daha iyi anlaşılması için öğrencileriyle Rize Merkezde pizza etkinliğine gitti.

Öğrenciler bu etkinlikte kendi pizzalarını yaparken eğlenceli vakit geçirdiler. Pizzalarını yerken yalarına aldıkları seyyar tahtadan da dersini işlediler.Yaparak yaşayarak öğrenen öğrenciler konuyu daha iyi öğrendiklerini dile getirdiler.

Şbt

Okulumuz 4/A Sınıfı öğrencileri "Okulum Rize"projesi kapsamında arda kalan zamanda Rize'de özel bir yerde kitap okuma etkinliği düzenlediler. Çay tadında güzel bir andı.Teşekürler öğretmenim.

Şbt

İlk dönem bitti.Tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.İlk öğrencilerimiz de ilk karnelerini aldılar.

Ock

Okulumuz 4/A sınıf öğretmeni Gülcan GÜLTEKİN'İN planlamaları kapsamında okulumuz ilkokul öğrencilerine yönelik "kitap yazar etkinliği" düzenlendi.Okunan kitaplar Yazar Yusuf ÖZTOPRAK'A imzalattırıkdı.Yazarlık hakkında sohbet edildi.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 4/ A sınıfı öğrencileri okudujkarı kitabın yazarının Rizeye geleceğini öğrenince öğretmenleri eşliğinde Doğuşçay İlkokuluna giderek Yazar Mert ARIK'I dinlemeye gidip okudukları kitabı imzalattılar.Dönüşte de sinamaya gidip günün yorgunluğunu attıllar. Planlamalarından dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

"Okulum Rize" Pojesi kapsamında Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğrtemeni Mükerrem SANDALCI 5/A sınıfı öğrencileriyle Doğal Çevremiz konusunu Ayder ve Zilkale'ye 'düzenledikleri geziyle işlediler. Öğrencilerin doğayla bütünleşerek güzel bir ders işleyip gönüllerince eğlendiler.Geziye İngilizce Öğrtmeni  Kübra KOLAYLI BİRİNCİ,Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Büşra Gamze AKTAŞ ile Müdür Yrd Hasan TEKİNER eşlik etti.

Kas

Okulumuz 4/ A sınıfı öğretmeni Gülcan GÜLTEKİN tarafından Rize'de yapılan yazar şüsöyleşi etkinliğine katıldık. Yazarın kitabını önceden okuduk. Okuduğumuz kitabı yazara imzalattık.Keyifli bir sohbet olsu. Rizeye gitmişken bir de sinemeya giderek eğlendik. Misafir perverliği için Doğuşçay ailesine teşekkür ederiz.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Haz

Çok yoğun geçen bir yılı geride bıraktık.Her şeye rağmen çocuklar çok çalıştı,çok yoruldu. Emek veren öğretmenlerimize teşekkürler.Eylülde görüşmek dileğiyle.İyi tailller

Haz

Okulumuz 2 ve 3. sınıf öğrencileri öğretmenleri nezaretinde Rize merkez trafik eğitim merkezinde uygulamalu trafik eğitimi aldılar. emeği geçenler teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 1. sınıf öğretmeni Oben Hanım öğrencileriyle beraber behçemizde uygulamalı olarak çeşitli sebze ekimi ile çiçek ekimi yaptılar.Yaşamamız için tarım uygulamalarını öğrencilerimize öğretmemiz şart.Hep beraber çiçek açmaları ve büyümeleri dileğiyle.

Mrt

Kütüphaneler haftası dolayısyla okulumuz 3/A Sınıfı öğrencilerini sınıf öğretmeni Gülcan GÜLTEKİN Rize Halk kütüphanesine götürdü.Kütüphanede uyulması gereken kurallar ve kütüphaneyi  görevliler tanıttıktan sonra merek edilen bir kitabı okuma etkinliği yaptık.Yarım saatte farklı dünyalara daldık.İyiki kitaplar var iyi ki  kütüphanler var.